ngeunaan Company

Haining Oupai Industri & Trade Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional ti PVC Rohangan Bahan hiasan. tempat nu geus deukeut ka endah titik-Haining kawentar, di pasang Kota, sarta deukeut jalan raya ti Hangzhou ka Shanghai. Kami 70km jauh ti Hangzhou di kulon jeung 120km ti Shanghai di wétan, ngarasakeun lokasi geografis nguntungkeun nu bisa merenah diakses.

  • 7N0A7268
  • 7N0A7072
.mo_whatsapp{ display:block;} .pc_whatsapp{ display:none}