Rreth kompanisë

Haining Oupai Industrisë dhe Tregtisë Co, Ltd, është një prodhues i materialeve PVC Indoor dekorativ. Vendi është në afërsi të famshme skenik vend-Haining, batica City, dhe në afërsi të autostradës nga Hangzhou në Shangai. Ne jemi 70 km larg nga Hangzhou në perëndim dhe 120 km nga Shangai në lindje, duke shijuar vend të favorshme gjeografike të cilat mund të arrihen të përshtatshme.

  • 7N0A7268
  • 7N0A7072
.mo_whatsapp{ display:block;} .pc_whatsapp{ display:none}