за компанијата

Haining Oupai индустрија и трговија копродукции, Ltd е професионална производител на ПВЦ Затворен декоративни материјали. Местото е во близина на познатиот сценски место-Haining, на плима Сити, а во близина на автопатот од Хангжу во Шангај. Ние сме 70 километри далеку од Хангжу на запад и на 120 километри од Шангај, на исток, ужива во поволна географска локација која може да се пристапи.

  • 7N0A7268
  • 7N0A7072
.mo_whatsapp{ display:block;} .pc_whatsapp{ display:none}