About Company

Haining Oupai Industry & Trade Co., Ltd. punika Produsèn profesional saka PVC Indoor Bahan Decorative. numpang cedhak apik titik-Haining misuwur, ing pasang City, lan cedhak dalan gedhe saka Hangzhou kanggo Shanghai. We are 70km adoh saka Hangzhou ing sisih kulon lan 120km saka Shanghai ing sisih wétan, nglaras lokasi geografis sarujuk kang bisa nduweni diakses.

  • 7N0A7268
  • 7N0A7072
.mo_whatsapp{ display:block;} .pc_whatsapp{ display:none}